Afspraken

SPREEKUUR

Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt hiervoor de praktijk bellen op werkdagen bij voorkeur tussen 8.00 en 10.00 uur of tussen 13.30 en 17.00 uur.

Het kan zijn dat de assistente u vraagt of u even kan wachten aan de telefoon als zij op een andere lijn in gesprek is. U helpt de assistente door de gesprekken zo kort mogelijk te houden.

Eenvoudige vragen kunt u ook stellen aan de assistente, zij overlegt zonodig met de arts en laat u eventueel door de arts terugbellen.
Tussen 11.00 uur en 15.30 uur kan het zijn dat u een tekst te horen krijgt waarin u wordt uitgelegd dat de assistente op dat moment met andere taken bezig is, zoals het geven van injecties, het maken van ECG’s e.d. u hoort dan het verzoek te bellen op de bovengenoemde tijden. U kunt dan in spoedgevallen op de 1 drukken, u wordt dan onmiddellijk doorverbonden. Wij vragen u wel deze mogelijkheid uitsluitend te gebruiken voor SPOEDgevallen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen we er rekening mee houden in onze agenda.

ZEG UW AFSPRAAK TIJDIG AF IN VERBAND MET WEGBLIJFTARIEF

Het kan gebeuren dat u niet op een afspraak kunt komen. Indien u de afspraak niet door kunt laten gaan, vragen wij u om de afspraak tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) af te zeggen.
Mocht er een bijzondere reden zijn waardoor u de afspraak niet tijdig af kon zeggen, laat dit dan aan de assistente weten.
Heeft u een afspraak op maandag? Zeg dan tijdig af via de e-mail: info@huisartsenpraktijksegaar.nl

Wij sturen u een rekening als u de afspraak niet tijdig afzegt. Het tarief bedraagt €20,00. Voor een afspraak >20 min of bij de praktijkondersteuner bedraagt dit €30,00.
Deze kosten kunnen niet bij de zorgverzekeraar worden gedeclareerd. Dit beleid is conform de richtlijn van de Landelijke Huisartsenvereniging.

AFSPRAAK BIJ ONZE ASSISTENTE

U kunt een afspraak maken bij de assistente op maandag t/m vrijdag voor:

bloeddruk meten, hechtingen verwijderen, bloedsuiker meten, oren uitspuiten, wondverzorging, injecties, wratten aantstippen, uitstrijkjes (BVO)

Op verzoek van huisarts: ECG, Medical Tapen, 24 uurs bloeddrukmeting, enkel/arm index, CRP -meting.

 

SPREEKUUR VAN PRAKTIJKONDERSTEUNER: alleen op afspraak

Mw. Lia. van Daatselaar – Ouderen en diabeteszorg (maandag/vrijdag)

Mw. Laura Michielsen – (woensdag)

Mw. Franciska Zeilmaker – GGZ (donderdag)