Nieuwe praktijkinformatie
Spoednummer

035 601 2388 kies 1

Bij onze huisartsenpraktijk kunt u een afspraak maken met de huisarts, praktijkondersteuner of assistente. U kunt hiervoor tijdens openingstijden contact opnemen met de assistente.

De assistente zal altijd een aantal vragen stellen bij het bellen voor een afspraak. Onze assistentes zijn opgeleid om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de aard en urgentie van de vraag of klacht.
Sommige vragen zal de assistente direct kunnen beantwoorden, voor andere vragen zal zij met u afspreken om later terug te bellen. De assistente is verplicht om (net als de huisarts en praktijkondersteuner) ten alle tijden vertrouwelijk om te gaan met de door u gegeven informatie.

Voor een consult met de huisarts reserveren we 10 minuten. De 10 minuten zijn in principe bedoeld voor de behandeling van 1 vraag.
Verwacht u meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat u een groot probleem of meerdere vragen heeft of omdat een langer gesprek wenselijk is, meldt u dit dan bij het maken van de afspraak. De assistente kan meer tijd inplannen.

Huisbezoek
Wanneer u nog voor dezelfde dag een huisbezoek wilt, vragen wij u dit voor 10:00u aan te vragen.